مذهبی, علمی و فرهنگی

در زمانی به سر می بریم که دنیای اسلام علی رغم بیداری نسبی که پیدا کرده هنوز زیر چکمه کفر و الحاد به سر می برد و کشورهای مسلمان هنوز تحت سلطه ی حکام وابسته به صهیونیسم و استکبارند و

...

(در ادامه مطلب ...)



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ چهار شنبه 14 تير 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

 روایت: حضرت امام خمینی (ره) بالاترین فضیلت فاطمه زهرا (س) را نزول جبرییل بر آن حضرت دانسته و فرمودند: من این شرافت و فضیلت را از همه فضایلی که برای حضرت زهرا ذکر کرده‏اند؛‌ بالاتر می ‏دانم و این مساله از مختصات حضرت صدیقه (س) است.


 

 من راجع به حضرت صدیقه- سلام اللَّه علیها- خودم را قاصر می‏دانم که ذکری بکنم، فقط اکتفا می‏کنم به یک روایت که در کافی شریفه است و با سند معتبر نقل شده و آن روایت این است که حضرت صادق- سلام اللَّه علیه- می‏فرماید: فاطمه سلام اللَّه علیها بعد از پدرش 75 روز زنده بودند در این دنیا، و حزن و شدت بر ایشان غلبه داشت و جبرئیل امین می‏آمد خدمت ایشان و به ایشان تعزیت عرض می‏کرد و مسائلی از آینده نقل می‏کرد.
 
ظاهر روایت این است که در این 75 روز مراوده‏ای بوده است، یعنی رفت و آمد جبرئیل زیاد بوده است و گمان ندارم که غیر از طبقه اول از انبیای عظام‏ درباره کسی این طور وارد شده باشد که در ظرف 75 روز جبرئیل امین رفت و آمد داشته است و مسائل را در آتیه‏ای که واقع می‏شده، ذکر کرده باشد و آنچه که به ذریه او می‏رسیده است در آتیه، ذکر کرده است و حضرت امیر هم آنها را نوشته است، کاتب وحی بوده است حضرت امیر، همان طوری که کاتب وحی رسول خدا (ص) بوده است- و البته آن وحی به معنای آوردن احکام، تمام شد به رفتن رسول اکرم- کاتب وحی حضرت صدیقه در این 75 روز بوده است.
 
مسئله آمدن جبرئیل برای کسی یک مسئله ساده نیست. خیال نشود که جبرئیل برای هر کسی می‏آید و امکان دارد بیاید. این یک تناسب لازم است بین روح آن کسی که جبرئیل می‏خواهد بیاید و مقام جبرئیل که روح اعظم است، .... تا تناسب بین روح این کسی که جبرئیل می‏آید پیش او و بین جبرئیل که روح اعظم است نباشد، امکان ندارد این معنا و این تناسب بین جبرئیل که روح اعظم است و انبیای درجه اول بوده است مثل رسول خدا و موسی و عیسی و ابراهیم و امثال اینها، بین همه نبوده است، بعد از این هم بین کسی دیگر نشده است. حتی درباره ائمه هم من ندیده‏ام که وارد شده باشد این طور که جبرئیل بر آنها نازل شده باشد، فقط این است که برای حضرت زهرا- سلام اللَّه علیها- ست که آنکه من دیده‏ام که جبرئیل به طور مکرر در این 75 روز وارد می‏شده و مسائل آتیه‏ای که بر ذریه او می‏گذشته است، آن مسائل را می‏گفته است و حضرت امیر هم ثبت می‏کرده است و شاید یکی از مسائلی که گفته است، راجع به مسائلی است که در عهد ذریه بلند پایه او حضرت صاحب- سلام اللَّه علیه- است، برای او ذکر کرده است که مسائل ایران جزو آن مسائل باشد، ما نمی‏دانیم، ممکن است.
 
در هر صورت من این شرافت و فضیلت را از همه فضایلی که برای حضرت زهرا ذکر کرده‏اند- با اینکه آنها هم فضایل بزرگی است- این فضیلت را من بالاتر از همه می‏دانم که برای غیر انبیا- علیهم السلام- آن هم نه همه انبیا، برای طبقه بالای انبیا- علیهم السلام- و بعض از اولیایی که در رتبه آنها هست، برای کسی دیگر حاصل نشده و با این تعبیری که مراوده داشته است جبرئیل در این هفتاد و چند روز، برای هیچ کس تا کنون واقع نشده و این از فضایلی است که از مختصات حضرت صدیقه- سلام اللَّه علیها- است.
 
از بیانات امام خمینی در جمع بانوان جامعه الزهراء (یازدهم اسفند 1364) 
  



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 9 تير 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

از روند گسترش حجاب در غرب به چه اندازه اطلاع دارید؟ آیا اسلام هراسی و قوانین محدود کننده حجاب در غرب، مانع از گسترش این فرهنگ اسلامی در غرب شده است؟ در حجاب اسلامی چه چیزی نهفته است که دشمنان اسلام، آن را به عنوان دشمن درجه یک دمکراسی و مدرنیته در غرب مطرح می‌کنند؟ [...]

(در ادامه مطلب ...)



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 9 تير 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

شامگاه روز یکشنبه هفتم تیرماه 1360، جلسه‏ ای در سالن اجتماعات دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، ناگهان انفجاری مهیب روی داد و در کمتر از ثانیه‏ ای، از سالن اجتماعات جز تلی از خاک، چیزی نماند.

 من محمد حسینی ‌بهشتی که گاه به اشتباه محمد حسین بهشتی می‌نویسند. نام اولم محمد و نام‌ خانوادگی ترکیبی است از حسینی ‌بهشتی. در دوم آبان ۱۳۰۷ در شهر اصفهان در محله لومبان متولد شدم، منطقه زندگی ما ...

(در ادامه مطلب ...)



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 9 تير 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

آزادي‌ يكي‌ از مناقشه‌ انگيزترين‌ مفاهيمي‌ است‌ كه‌ تاكنون‌ در ميان‌ دانشوران‌علوم‌ اجتماعي‌ مورد بحث‌ و بررسي‌ قرار گرفته‌، هر انديشمندي‌ بر اساس‌ ذهنيت‌ خود آن‌را تعريف‌ كرده‌. مكاتب‌ گوناگون‌ هم‌ تعريف‌هاي‌ متفاوتي‌ از آن‌ ارائه‌ كرده‌اند.

...

(در ادامه مطلب ...)



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ شنبه 3 تير 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

   

 ( در ادامه مطلب ...)



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 30 خرداد 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

حضرت محمد

 

{پیامبر اکرم به خاطر عشق و سوز و تعهد در انجام وظیفه بی تاب می شد تا جایی که در انجام تکلیف پاهای حضرت متورم و رنگ مبارکش زرد شده بود .پیامبری که هیچگاه امتش را نفرین نکرد و در راه تبلیغ شدید ترین صدمات و لطمات را تحمل کرد و تا آخرین لحظه حیاتش نگران امتش بود.}

...

 

 

مانایی و گسترش دین خدا در گرو «تبلیغ» است. اگر امروزه عطر خوش وحی در قالب مذهب و آموزه های اخلاقی در میان آدمیان پراکنده شده، بدان سبب است که پیامبران، اولیای الهی و سپس مبلّغان بزرگ دینی، به خوبی از عهده امر تبلیغ دین برآمدند و در کار تبلیغ، هرگز کوتاهی نورزیدند.

( در ادامه مطلب...)



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 30 خرداد 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

 

بعثت كه معنی رستاخیز معنوی، و انقلاب در همه امور است با «انقلاب فرهنگی» آغاز گردید، چرا كه پایه و اساس انقلابها به خواندن و نوشتن و پاكسازی و بهسازی (انقلاب فرهنگی) بستگی دارد ...

بعثت
 
 (در ادامه مطلب...)


ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 30 خرداد 1391برچسب:, توسط حسین شاه پوری

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد